Trackunit Pro

Trackunit Pro

De Trackunit Pro is een compacte maar zeer krachtige track & trace oplossing voor het bewaken en beheren van al uw mobiele objecten:
 • Vrachtwagens
 • Opleggers
 • Werkmaterieel
 • Boten

Werking

Door de compacte grootte van de Trackunit Pro kan deze op bijna elke plek gemonteerd worden. Met behulp van de ingebouwde GPS-antenne weet de unit tot op enkele meters nauwkeurig waar hij zich bevindt. De lokatiegegevens worden via GPRS naar de 4SafeIt website verstuurd. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding zodat u uw voertuig 24 uur per dag kunt traceren.

Uitvoeringen


4SafeIt Standaard

4SafeIt Wireless
Geschikt voor inbouw in voertuigen/objecten met een constante voeding.
 • Elke 2 minuten positie update (bij beweging)
 • 3 digitale inputs
 • 1 digitale output
 • Backup batterij (48-96 uur)
Geschikt voor objecten zonder een constante voeding, b.v. bij demoritten.
 • Standby tijd: tot 30 dagen (1 x positie p.dag)
 • Elke 2 minuten positie update (bij beweging)

Diverse functies van de 4SafeIt unit

Vlootoverzicht

Het 4SafeIt systeem geeft u snel en eenvoudig in een oogopslag een overzicht van waar alle mobiele objecten zich op dat moment bevinden.

Met de zoom functie kunt u tot op huisnummer niveau in zoomen, met een wereldwijde kaart dekking. De positie van uw mobiele object kunt u weergeven op een normale digitale kaart maar eveneens op een satelliet luchtfoto.

Route op de kaart

Met de functie route op de kaart kunt u eenvoudig en zeer gedetailleerd, de gereden route op een bepaald tijdstip weergeven.
4SafeIt bewaart deze data 90 dagen lang, zodat u ten allen tijde op ieder tijdstip, de voor relevante data kan oproepen.

Rapportages

Het 4SafeIt systeem beschikt over diverse rapportages:
 • Start-stop overzicht
 • Draaiuren overzicht
 • Dagoverzicht
De raporten kunnen per object en periode worden samengesteld. Ook is er de mogelijkheid om deze rapporten naar Excel over te zetten. Alle data blijven 90 dagen voor u bereikbaar op onze server.

Alarm bij input

Het systeem kan gespecificeerde sensoren bewaken en over de kritische waarden van bijv., oliedruk, oververhitting en zulke zaken rapportages te maken. Het is ook mogelijk om hier een alarmverslag van te maken. U hebt dan een duidelijk inzicht van waar en wanneer er kritische waarden bereikt zijn.

Snelle dagstatus

Door met de muis over een object op de kaart te bewegen krijgt u een snel overzicht van de draaiuren en kilometers, die de huidige dag zijn gemaakt.

Volledig scherm

Het volledig scherm weergave biedt u de mogelijkheid, om de totale vloot (vrachtwagens en of werkmaterieel) op bijvoorbeeld een extra monitor of tv-scherm volledig weer te geven. Visueel kan dit de planner of logistieke medewerker het werk behoorlijk makkelijker maken. U ziet direct de actuele postitie en de status van uw totale vloot.

Geofencing

Met de Geofencing- functie heeft u de mogelijkheid, om middels een E-mail een alarmmelding te versturen als een machine(of truck) in beweging komt. Met deze functie kunt u als ware een onzichtbaar hek om het mobiele object plaatsen, komt het object buiten dit hek dan wordt er onmiddellijk een alarm mededeling verstuurd.

Onderhoud en service

Middels de 4SafeIt actieve onderhoudsmodule krijgt u een overzicht, van alle draaiuren of inzet uren per object. Ook hebt u hier de mogelijkheid, onderhoudsafspraken, onderhoudsinspecties, keuringen en de grenswaarden vast te leggen. Bij bijvoorbeeld een komende onderhoudsbeurt stuurt het systeem, u automatisch een e-mail. In deze module is een kalender geimplementeerd.

Gebruikers en systeembeheer

U kunt elk object een unieke naam geven en deze ook middels groepen indelen. Ook kunt u per gebruiker rechten instellen, tevens bestaat er de mogelijkheid om een externe gebuiker aan te maken dit is ideaal voor b.v. verhuur objecten.

Meer weten

Download de productflyer: